Foto: Roman van der Werf

donderdag 11 februari 2010

Slippertje

Afgelopen dagen is het weer erg wisselend geweest. De ene dag zon en 18 graden en de andere dag 11 graden en regen. Op een van deze regenachtige dagen besloten
en wij even naar een gebiedje te gaan kijken. Dit bleek uiteindelijk nogal een stijl pad te zijn, met de regen en de modder die op de weg lag slipte we uiteindelijk achteruit ik heb de auto vervolgens op de handrem getrokken. Daarna even uitgestapt om het resultaat te bekijken.

De bus was met de achterwielen van de weg af geslipt en in de greppel geraakt. Gelukkig was roman erbij en hebben we samen even de bus afgespannen zodat deze niet verder naar beneden kon rollen. Ik heb vervolgens nog met een touw een takel gebouwd om er zeker van te zijn dat de bus niet de helling af kon rollen. 20 minuten later kwamen de hulptroepen. Het hele dorp was uitgerukt; Trekker, 2 jeeps en 2 normale auto´s om te kijken wat er nu weer gaande was. Blijkbaar was dit al vaker voor gekomen en binnen no time waren we weer good to go.




Afgelopen dagen hebben we lekker kunnen klimmen. Nog weinig resultaten geboekt maar al wel veel routes gedaan. Roman heeft inmiddels al een 8b en enkele 8a´s gedaan. Ook stefan heeft al weer 2 8a kunnen doen. Zometeen gaan we Sjanett en Teun van het vliegveld ophalen. Over enkele dagen weer meer.

3 opmerkingen:

  1. eej stuntman, proficiat met je diploma en knallen daaro he! Relaxt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. man man..... busje bijna in de prak:P
    enjoy!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. http://www.fotosop.nl/mijn_fotos.php?show=107794842220100212190918

    BeantwoordenVerwijderen